Hjertelig velkommen, Truls Johnsen

truls-johnsen-toppbilde
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Denne gangen ønsker vi Truls Johnsen – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Truls gikk sine tre år på Strinda Videregående Skole, i klasse 3E – og for noen år! Ikke ble han bare  godt likt i klassen og på Strinda, men til og med utenfor de trygge rammene skulle Truls finne venner og folk som ville han vel. De tre åren på Strinda gjorde Truls godt og han bidro over gjennomsnittlig til å øke stemningen og at andre følte seg velkommen når han var tilstede. Livsglad er ordet vi kan si om Truls – Han sprer glede og han har alltid hatt et smil og gode kommentarer på lur.

Vi er litt usikre på hva Truls gjorde rett etter videregående og frem til 1993, da han begynte på en Bachelor i Public Relation ved Hedmark University Collage. Det ble noen fantastiske år, men det er jo tydelig at dette satt langvarige spor på Truls – både karrieremessig, sosiale og treningsmessig. Vi vil fremheve hans medlemskap i VRIOMPEISEN TELEMARK SKI CLUB, student avisen og det sies at han også fikk laudabel karakter (laudabilis prae ceteris ) – 10 vekttall i pubforståelse og i antall timer benyttet i sosialt samvær på pubene.

Det er gøy på Hedemarken, men etter tre heftige år her så tenkte Truls at det kanskje fantes noe mer enn Hedemarken og Norge. Det eneste han viste var at han ville fortsette med Public Realations, og da brosjyren fra Scotland kom rekenes på en fjøl, tok han motet til seg og sa høyt:

Æ ska faen meg ta Master of Science i Public Relations på The University of Sterling – The world-class institution with one of the best student experiences in the UK!

Ord blir overflødig – for et år det ble på The world-class institution with one of the best student experiences in the UK! Det ble et minne for livet!

I de mørkeste stundene i savnet av både Hedemark og Trondheim, så var medlemskapet i University of Stirling Mountaineering Club, noe som bidro til at savnet ikke ble så stort.

Truls fikk god kjennskap til både Deanston og Tullibardine som er de lokale Whisky sortene i løpet av året han var her.

Etter et år i Scotland skjønte Truls at savnet til hjembyen ble for stort å bære. Whisky fikk være Whisky og The world-class institution with one of the best student experiences in the UK fikk være The world-class institution with one of the best student experiences in the UK

Han satte seg på flyet og etter kort tid fikk han praktisert sin Master of Science i Public Relations til Statens Vegvesen i Trondheim i perioden 1997 – 2006. (Det var ett eller annet med et opphold på Papirfly i 2001, men det vet vi lite om.)

Litt spennende er det at Truls var Press Officer i Grazzanise i Italia i 6 mnd for The Royal Air Force i 1999.

Truls hadde mange gode minner om studenttiden og da det åpnet seg mulighet for å jobbe i Studentskipnaden i Trondheim, så var han ikke sen om å sende inn en søknad. De skjønte med en gang at dette var riktig mann på riktig plass, og gikk nok langt over de normale lønnstrinnene for å sikre seg hans signatur. Etter et år i SiT innså Truls at han ønsket å representere og formidle på et litt høyere nivå, og da SINTEF ropte Truls…. Truls…. Var han ikke sen med å signere sitt avskjedsbrev i SiT.

Nå har Truls blitt Senior Communications Officer. Det sies om Truls at han både er en «Officer og en Gentleman» 😊 og «At en mer jovial, moro og grepa kar skal man lete lenge etter».

Drømmen til Truls er å bli skiboms på heltid, og et par ganger har han vært i nærheten når tallene på Lotto kupongen nesten har gått i Truls favør, men ennå så har ikke den store potten slått inn.. Men en dag…..en dag….

I dag finner du Truls som senior kommunikasjonsrådgiver / Web manager på SINTEF i Trondheim Hvis du ikke vet hva SINTEF gjør, så er de et av Europas største uavhengige forskningsinstitutter som utfører hvert år flere tusen oppdrag – for små og store kunder.

På engels så er Truls: PR professional and Certified Digital marketer. Gadget freak, free heel skier and trail runner.

Vi gleder oss til å høre mer om hva Truls har gjort!!

Litt ekstra fun facts:

Bare 3 116 menn har Truls som eneste fornavn og navnet ble enormt poppis fra 1930 tallet og fikk en topp i 1971 (da Truls ble født) og i 2000 var året da navnet Truls nådde toppen. Og det er kanskje da vår Truls var på sin topp pga det var da Ole Magnus ble født…. 😊

Etter det har det gått nedover med navnet, og det ser ikke ut til at navnet vil få en oppadgående trend  med det første. Statistikk finner du på SSB.

Men altså…..Alle sammen – Si hei til Truls og tagg gjerne en russ fra Strinda, fra klasse 3C eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Truls i forkant, så kan du besøke han på Fjæsboka:

HUSK: Planlegg tidlig – Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på PÅMELDING RUSS90

Del, del, del og lik 🙂

Oversikt over Strinda skolen og russestyret

Russekatalogen 1990 Strinda Russ90: Egen gruppe på Facebook

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉