Serie- og cupmester, Tone Jacobsen!

tonejacobsen-toppbilde
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Vi presenterte litt kort en post på Facebook om serie- og cupmestere Bysåsen i 1988 og 1990, og etterlyste om det var noen Russ90 som ar på laget. Vi må også rette litt opp. Byåsen har 5 seriemesterskap og tre av disse var under vår russeperiode: 87, 88 og 90

Etter hardt gravearbeid, litt tips på veien fra Trøndelag og ikke minst fra vår egenutviklede FACE RECOGNITION software, så har redaksjonen klart å fremskaffe bevis på at vi har en Serie og Cupmester blant Russ90 russen.

Hun tenkte kanskje at hun kunne snike seg bort, men det kunne hun altså ikke.

Vi (Altså Russ90) har vår egen håndball stjerne! Hun ble seriemester og cupmester i 1988.

Tone – som heter Tone Sæther Jacobsen – gikk på Katta (Altså: Trondheim Katedralskole) i klasse 3G. På den tiden har vi funnet ut at Byåsen trente 8-9 økter i uka inkl to morgentreninger fra kl 06.15, før skolen eller før jobben for de som hadde det. Det er en mengde trening som få gjorde på den tiden. Det må ha kostet mye svette, tårer og søvn!

Tøffe tak for Tone, men det må jo ha vært litt av et eventyr. Vi har fått tak i noen bilder fra vår alles Håndball stjerne!

På laget som vant, ser redaksjonen flere stjerner som Mia Hermansson Høgdahl , Trine og Gry Haltvik og ikke minst treneren som var Marit Breivik som står ved siden av VÅR Tone Jacobsen.

Tone gikk altså på Katta og var svært aktiv.

Litt ekstra fun facts:

Det er 14 799 kvinner som har Tone som eneste fornavn og navnet ble enormt poppis fra 1940 og fikk en eksponential vekst frem til ca 1971. Da fikk navnet et omvendt eksponentialt fall og har ikke kommet seg helt etter det. Statistikk finner du på SSB.

Men altså…..Alle sammen – Si hei til Tone og tagg gjerne en russ fra Katta, fra klasse 3G eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990.

Tone er ikke påmeldt ennå, men hvis du ønsker å bli mer kjent med henne, så kan du besøke henne på Fjæsboka

HUSK: Planlegg tidlig – Billetter kan og bør kjøpes før 1. januar 2020 på PÅMELDING RUSS90

Del, del, del og lik 🙂

Oversikt over Katta og russestyret

Russekatalogen 1990

Her er klasse 3G på Katta i 1990

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉