Russeavisen (Russ90) Søker Journalist / videojournalist

journalist-innholdsprodusent
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Russeavisen – Russ90 søker skriveføre russ fra 1990 som kan bidra til å skape oppsiktsvekkende og avslørende artikler som gjør selveste SE & Hor misunnelige.

Du må kunne grave frem sannheter og usannheter som ikke kan verifiseres fra perioden 1987-1990. Vi har et ønske om at du samtidig klarer å formidle dette gjennom tekst, lyd, video og/eller andre fortellerteknikker (hva det enn måtte være)

Du må gjerne være litt nostalgisk anlagt og ha en historisk interesse for perioden 1971 – 1990 med hovedfokus på 1987 – 1990, men også perioden 1990 – 2019 er ønskelig/viktig.

Som gravende journalist vil vi også at du skal kunne grave dypt og bli skitten på hendene. Vi har såpe og plaster hvis det blir nødvendig. Viktig er å finne ut sannheten om hva som skjedde Den Gang Da og hvordan objektene er i dag. Det er viktig med god intervjuteknikk eller enda viktigere at du tørr å tenke ut og på hvilke spørsmål du ville ha stilt objektene.

Vi produserer artikler så det koker og har utrolig dårlig tid. Vi får dårlig betalt – les frivillig -, så de aller fleste intervjuene foretas gjennom telepati/tankeoverføring og/eller tarotkort. Vi har også ved et par anledninger snakket med deltakere i Åndenes Makt, men det funket dårlig.

Hvis vi skulle prøve på å få kontakt og det er alt for mye forstyrrelser på linjene, så går det raskere om vi rett og slett hacker objektenes kontoer i sosiale medier, går inn på jobbmail, bildedatabaser og ikke minst er vi aktive i hacking av objektenes venner og venners venner kontoer i SOME.

Mottoet vårt er: Sannheten, men mest sladder skal frem i lyset – koste hva det vil! Alle artikler er dynamiske og vi oppdaterer når vi får inn sladder, bilder eller ekstreme historier, som bør komme ut!

Det viktigste er at vi kommer så nært opp til sannheten som mulig, men det er ikke et absolutt krav. Russ90`s redaksjonelle virksomhet følger ikke og er ikke underlagt Vær Varsom Plakaten eller Redaktørplakaten. Våre medarbeiderne kan forholde seg til Russ90 sine etiske husregler i sitt arbeid, men det er ikke noe krav. Våre regler skal sikre at våre reportasjer er så etterrettelige som det går etter forholdene og skal virke utad så presseetisk forsvarlige som mulig.

Din etiske standard spør vi ikke så mye om, det er resultatene og antall publiserte saker som teller.

Det aller viktigste for oss er at vi ikke går alt for langt over streken, slik at intervjuobjektene bli såre, lei seg og går til det skritt og engasjerer Advokat Danielsen for å saksøke redaksjonen. (Nå har ikke Danielsen vunnet så mange saker, men en gang kan bli den første og vi håper at det ikke blir mot Russ90 redaksjonen).

Vi håper du selv har skrivemaskin eller så har du kanskje tatt et slikt EDB kurs på Heimdal i 87-90?

Hvis du har egen VIC 20, Commodore 64/128 eller kanskje til og med en slik Macintosh – da er det superdupert! Da har du en stor sjanse til å få en stilling eller et vikariat.

Vi kan ikke tilby en skit i kompensasjon, kun heder & ære og vi kan være referanse ved behov.

Blir leserne sure, så må du håndtere dette selv. Redaksjonen har nok med alle andre som ringer inn og vil ha endre på artiklene eller rett og slett ha de fjernet fra verdensveven.

Vi vil bidra så godt vi kan slik at alle sakene som blir publisert blir lest. Vi kan ikke garantere dette, men jo bedre og avslørende sakene er + jo bedre tekst og bilder som engasjerer/avslører – jo flere lesere kommer til (tror vi)

Hvis du kan koke kaffe så er det en fordel. Som eneste redaksjon i landet, så er røyking tillatt, men øl drikker vi ikke i lokalene før kl. 12. (Det er da vi starter på jobben) 😊

Har du noen spørsmål til stillingen etter å ha lest dette, så er du nok ikke kvalifisert for stillingen. Da går det nok for tregt rundt i toppen.

Men…. Du som trigges av oppgavene og miljøet som beskrevet, kan sende inn en artikkel for å vise at du duger.

Oppgave: Skriv en artikkel om din venninne eller kompis under Russ90 og hva som har skjedd med henne/han frem til i dag. Ta med alt som du tror er leseverdig, men som din venn definitivt ikke vil skal komme frem.

Send dette inn på [email protected].

Hvis du vil være anonym, så kan du eks få dine barn eller kone/mann il å sende inn for deg.

@Russ90

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉