Hjertelig velkommen, Snorre Vikdal!

snorrevikdal-toppbilde
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Vi ønsker å si hjertelig velkommen til Snorre Vikdal. Han har meldt seg på for lenge siden, men tenkte at det passet bra å ønske han nå – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Litt spesielt er det at Snorre, som kanskje er en av Trondheims beste psykomotoriske fysioterapeuter også er journalist, redaktør i www.nidarosa.com og ikke minst forfatter hvor han lanserte boken sin den 8. august i Trondheim. Snorre har også vært politiker (Nestleder i Venstre) og aktivist.

omslagsillustrasjon fra et av sine bilder til boken. Det spesielle, og som er veldig spennende, er selve bokens innhold. Den handler om maktmisbruk og kameraderi og tittelen er RÅTNE TRONDHEIM.

Les mer om RÅTNE TRONDHEIM

Vi kan jo ikke annet enn å oppfordre til å kjøpe og lese boken til Snorre. https://www.råtnetrondheim.no/kjop-boken

Men…Snorre gikk altså sine tre år på Sjøning i klasse 3F.  3F var (som vi tidligere har sagt) en fantastisk gjeng. De bidra veldig til at de 3 årene det tok for å bli kvalifisert til og få lisens til å søke om å videre innsikt om livets realiteter, gikk som en lek. Snorre var selvfølgelig en av de som bidro til dette!

Alle sammen – Si hei til Snorre og tagg gjerne en russ fra Sjøning, fra klasse 3F eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990 😊

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Snorre i forkant, så kan du besøke han på https://www.facebook.com/snorre.vikdal

HUSK: Planlegg tidlig – Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på www.russ90.no)

Del, del, del og lik 🙂

Oversikt over Sjøning og russestyret:
https://russ90.no/skolene/gerhard-schonings-skole/.

Russekatalogen 1990: https://russ90.no/katalogen/.

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉