Russ90 – Avlyst!
 Men minnene vil aldri dø!

russ90-avlyst
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Det hele startet med tanken om å samle klassen for å feire 30 år siden vi gikk ut fra videregående. Derfra gikk ideen og tanken videre om å prøve og samle alle som var russ 90 fra hele Gerhard Schønings Skole, men hvorfor stoppe der – tenkte vi? Hvorfor ikke prøve å samle alle som var Russ90 i Trøndelag/Trondheim til et stort arrangement helgen 5. – 7. juni 2020 i Trondheim?

Mastertanken var at klasser og skoler kunne prøve å samles til treff helgen 5. – 7. juni og at alle som hadde lyst kunne bli med på en stor felles feiring på Studentersamfunnet lørdag 6. juni med konsert med CC Cowboys (som hadde russelåten «HARRY» i 1990).

Høye mål ble satt og ønsket var ca 250 påmeldinger 1. januar 2020.  Oppslutningen ble ikke som forventet og status pr 1. januar ble 166. I ettertid har det kommet mange henvendelser, men vi måtte ta en beslutning om en avlysning ut i fra tilbud og etterspørsel.

Mange klasser og skoler vil uansett arrangere treff helgen 5. – 7. juni. Det vil altså være mange kjente og kjære Russ90 i Trondheim denne helgen.

Alle som meldte seg på vil selvfølgelig få tilbakeført sine innbetalinger!

Russ90

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉