Hjertelig velkommen, Øystein G. Torp!

oysteintorp-toppbilde
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

I dag har vi plukket ut Øystein Godal Torp! – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Øystein Godal Torp gikk på Sjøning (Gerhard Schøning Videregående Skole) i klasse 3F – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Øystein gikk i 3F på Sjøning. 3F var / er en fantastisk gjeng. De bidra veldig til at de 3 årene det tok for å bli kvalifisert til og få lisens til å søke om å videre innsikt om livets realiteter, gikk som en lek. De aller fleste fikk stempel på at man fortsatt var et godt menneske som kunne tenke, lese, skrive og regne og de aller fleste på Sjøning og 3F kom seg altså videre på veien mot livets realiteter.

ÆRESKADETT 1996!

Etter Sjøning tok Øystein befalskolen for Infanteriet i Trøndelag hvor han ble rangert på den sure 4 plassen av 41, men som bidro til at Øystein ble enda mer fokusert.

Det var her gutter ble til menn, latsabber til idrettshelter og pusekatter til tigre.

Etter det ble det både Bachelor & Master på Krigsskolen med fokus på strategi, ledelse, militær taktikk og International Cooperation.

Interessen, innsatsen og intellektet var på plass og Øystein ble (ikke overraskende) rangert som nr 3 av 90, og ble av instruktørene, ansatte ved Krigsskolen og medkadetter kåret til Æreskadett 1996. For å få påfyll om teamledelse og lederteam, måtte Øystein ta steget til BI i 2001 – 2003.

Etter å ha jobbet i forsvaret og i politiets datatjeneste, fikk han endelig brukt sin kompetanse på militær taktikk når han ble lærervikar på Brøttum ungdomsskole i en periode.

Da han så stillingen som utviklingskonsulent i Røde Kors i Hedmark & Oppland ble utlyst, skjønte han at det var noe som han ikke kunne la gå fra seg. Et år senere ble han daglig leder i et år i Lilleputhammer Lekeland, og etter å ha lekt seg litt og satt fart på Lilleputtene, ble det fokus på ledelse og organisering i renholds bransjen. Øystein har fått mye erfaring og kompetanse i ulike bedrifter, og er i dag avdelingsleder i Frisk HMS AS.

På fritiden er det ingen tvil om at Brøttum IL er laget til Øystein (Ved siden av Rosenborg ) Her har det gått med … tja… timer, dager, uker og mnd – men det kan ikke telles. Det blir for store tall!

Litt fun facts:

10 894 har Øystein som fornavn og 2178 personer som heter Torp til etternavn.

Det er færre enn fire personer som heter Godal Torp Øystein er et nordisk navn kjent fra middelaldreen, da skrivemåten var Eystein. Navnet består av Øy – som betyr lykke og gave, og delen stein – som betyr en stein/sten.

Øystein var poppis fra 1940- til 1980-årene, men aller mest i 1970-årene. Øystein fikk navnet sitt midt hype kurven!

Statistikk finner du på SSB.

Men altså… Alle sammen – Si hei til Øystein og tagg gjerne en russ fra Sjøning, fra klasse 3C eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990.

Oversikt over skolene og russestyrene i 1990.

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Lena i forkant av Russ90 Reunion, så kan du besøke og bli venn med Øystein Godal TorpFjæsboka

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på RUSS90.NO.

Del, del, del og lik 🙂

Russekatalogen 1990.

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉