Hjertelig velkommen, Monica Kaspersen!

mk-tb
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

I dag vil vi fortelle litt om Monica Kaspersen! – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Gladpia Monica gikk på Malvik videregående skole. Her hadde man to superduper klasser (har vi hørt), og vi gleder oss til å se og høre fra begge klassene. Regner med at det blir både klassefest og den store felles festen for alle på Studentersamfunnet 6. juni 2020!

Etter videregående ble det Nordland Sykepleierhøyskole for Monica, og det med helse, folk, service og yte en hjelpende hånd har fulgt Monica siden videregående. Monica jobber som Nordisk innkjøps- og nettverksavsvarlig for Helse for IF Skadeforsikring og har vært innom Idrettens Helsesenter, Volvat Medisinske senter og Re-Start Hjertestartere i Vertikal Helse. Hun har også tidligere jobbet som First Aid  Instructor / Cabin Chief for Braathens.

En annen type Rypejakt!

På fritiden deltar Monica gjerne på Rypejakt?!!

Dette er litt merkelig form for Rypejakt, som foregår på Røros en gang i året. Da slippes damene løs på Røros og alle menn som er i området er da fritt vilt. På bildet ser man Monica sammen med en annen «Rørosrype».

Det ryktes at denne helgen er fullbooket av kvinnelige rypejegere og at alle menn (rypene i dette tilfellet) er spesialinvitert og at det er nok ryper for alle denne helgen.

Som dere ser så har Helse vært i fokus i jobbsammenheng, og det ser jo ikke ut som om helse betyr mindre på privaten også. Det virker ikke som «Å sitte stille» har førsteprioritet for Monica. Vi gleder oss til å møte Monica, som også har tatt ansvaret for å aktivere/reaktivere all russ på Malvik.

Dette er ikke en enkel jobb, men med hennes bakgrunn, så regner redaksjonen med at Malvik blir sterkt representert under Reunion 6. juni 2020!

Litt fun facts:

I 2018 var det færre enn 4 eller ingen barn som fikk navnene Monica og Monika.

11 796 har navnet Monica som fornavn og 1324 har Kaspersen som etternavn.

Monica (eller Monika) Monica har opphav i Romerriket, helst fønikisk, som vil si i Nord-Afrika. Betydningen er usikker, men det er foreslått blant annet å minne om (oppfordre, varsle). Det kan også komme fra latin moneo, som betyr rådgiver. En annen teori er at navnet stammer fra det greske ordet monachós, som betyr «munk».

Monika har navnedag 4. mai.

Men altså…..Alle sammen – Si hei til Monica og tagg gjerne en russ fra TØH fra klasse 3D eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990 😊

Monica hadde sin topp midten på 70-tallet og navnet falt like fort ned som det gikk oppover i popularitet. Statistikk finner du på SSB.

Oversikt over skolene og russestyrene i 1990.

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Heidi i forkant, så kan du besøke Fjæsboken.

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Vet du at du skal, så kjøp billetter med en gang s er det gjort. Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på RUSS90.NO

Del, del, del og lik 🙂

Russekatalogen 1990

Dette var Russ90 Malvik:

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉