Hjertelig velkommen, Mona P. Midtskog!

mona-midtskog-topp
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Vi ønsker Mona Pettersen Midtskog! – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Mona gikk på Ringve videregående skole i 3C. For de som fortsatt lurer på hva P. stod for, så er det altså Pettersen. Mange på Ringve var svært aktive og dette har redaksjonen sett på alt det som har skjedd i ettertid, og her var ikke Mona noen unntak. 

Mona var/er som Pippi. Livet har vært litt «Det har jeg aldri gjort før så det klarer jeg sikkert» Ting skal prøves og redd for å prøve nye ting kan man si at Mona ikke har vært.

Altså… vi skal ikke gjøre et alt for stort nummer ut av det, men Mona er gift med Arve KULvik

Arve må jo være KUL. Han (i motsetning til Mona) gikk på det som mange mener var Trondheims beste skole – Sjøning (Gerhard Schøning) Men viktigst av alt er at Arve går mye på ski. Den oppmerksomme leser har kanskje allerede forstått poenget, men for de som er litt sløve – her kommer det.

Russemottoet til Mona var: SKIERS ARE BETTER LOVERS

Det betyr at Mona alltid har ment at Skiers are better…LØVERS, og det kan se ut til at hun fant lykken og kinderegget i Arve som da er Kul, gått på Sjøning og er en god elsker (skiers)! Her er Arve Kul på ski.

Men altså, Mona…

Vi er litt usikker på rekkefølgen med utdanning og jobb, men det er ikke poenget. Poenget er at Mona har studert i Trondheim, i Oslo og vært innom Universitetet i Oslo, Trondheim, HIST og NTNU. Litt kult er utdanningen: Lesing og tekstkunnskap 1 og 2 ved HIST og ikke minst Den nasjonale rektorutdanningen ved NTNU.

Mona har vært aktiv, men alt ser ut til å ha gått i retning av undervisning og ledelse, men hun har altså også vært selger hos Maloja??. Men når vi ser hva det er så forstår vi hvorfor:

Maloja er ikke bare et navn det – er en livsstil. Aktive klær med sjel. Mona har vært lærer på Byåsen skole, jobbet i Trondheim Kommune og er nå å finne på Nidarvoll skole. Det som er litt moro er at en i redaksjonen har gått på Steindal Skole, og har masse fantastiske minner fra 1979 – 1984.  Vi kommer tilbake til Steindal og ungdomsskolen Hoeggen skole som ble bygd ved siden av Steindal. Mona har vært Fagleder på Steindal.

Litt fun facts:

I 2018 var det 16 barn som fikk navnet Mona

12 515 har navnet Mona som fornavn og 109 har Midtskog som etternavn.

 Mona har tre ulike opphav. Det ene er fra det irske navnet Muadhnait som betyr edel (eller lille edle). Det andre er som kortform av Monika og Ramona. Monika har blitt til øst i Middelhavet, men har ukjent betydning.

Navnet Mona var veldig poppis på 60- og 70- tallet, og som mange andre navn så har det gått nedover i antallet som benytter dette navnet til sine fremtidige arvinger. Statistikk finner du på SSB.

Alle sammen – Si hei til Mona og tagg gjerne en russ fra Ringve fra klasse 3C eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990 😊

Regner med at det blir både klassefest, besøk på skolen i tillegg til den store felles festen for alle på Studentersamfunnet 6. juni 2020!

Oversikt over skolene og russestyrene i 1990.

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Mona i forkant, eller det er lenge siden du har sagt hei til Mona – ikke vær beskjeden, besøke henne på Fjæsboken

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Kjøp billett i dag så er det gjort eller før 1. januar 2020 på RUSS90.NO

Del, del, del og lik 🙂

Russekatalogen 1990

Dette var 3C på Ringve:

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉