miss-mona-1990
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Har du glemt hvordan du skal te deg som ækt trønder? Har du mista Trøndern i dæ. Har du mista dialekten din? Har du glemt hvordan Trondheim ser ut eller alle de unike plassene som finnes i Trondheim.  Finn tilbake til din indre Trønder og kom i stemning før alle møtes i Trondheim 5. – 7. juni 2020.

«Som alle andre hadde hun en drøm, et håp – men var realistisk nok til å legge det til sides etter hvert som hun erfarte den ene etter den andre dukket opp, strålende – en og enhver i seg selv. Hun var så ubeskrivelig liten opp i alt dette, glamouren, den store verden. Og så selveste Los Angeles – et navn som var knyttet til Hollywood og unge pikehjerter. Ikke hadde hun praktisert så mye engelsk, heller. Ja, faktisk følte hun at hun ikke hadde fått noe som helst hjelp i forkant, og ingen brief om hva en Miss Universe gjør. Hun sendte en varm takk til romvenninnen, Miss Wales – som hjalp henne til å bli litt bedre til å snakke engelsk. De andre hadde store støtteapparat rundt seg. Hun hadde ingen. Ensomheten ble hennes styrke. For utenforstående stod hun der mest som en askepott, en Synnøve Solbakken fra bondefortellingene. Det skulle bli hennes triumphkort……».

Les mer i artikkelen fra STJØRDALS-NYTT

Er det film, musikk, artikler etc vi bør ha link til – ta kontakt på [email protected]

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉