Livsglede satt i system!

linn-salomonsen-tb
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

«Hvis du ikke vil at noen skal vite om det, så ikke gjør det»

Vi vil ønske Linn Salomonsen Bellsli – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Linn som i 1990 het Linn Salomonsen, gikk på Strinda i klasse 3G. På fritiden så var Linn heldig, som hadde en deltidsjobb på Cubus fra hun startet på videregående og i årene etter. Det var faktisk ganske bra å ha en jobb i denne perioden siden det var ganske tungt for næringslivet som opplevde nedgangstider i årene fra 1987.

Linn har jobbet som faglig og pedagogisk leder i Trondheim kommune og da mesteparten av sin yrkesaktive karriere på Presthus gård barnehage, som ser ut til å være et helt fantastisk sted. Den faglige & teoretiske innsikten har hun hentet fra Dronning Mauds Minne høgskole. I tillegg har Linn vært faglig engasjert gjennom plasstillitsvalgt i Utdanningsforbundet i over 18 år.

Presthus gård barnehage

Livsglede for eldre-tiltaket – Livsglede satt i system

Les mer om Livsglede for eldre – et varmt og godt tiltaket som barna og de eldre i Trondheim har gjennomført. Redaksjonen kjenner ikke til fortsettelsen, men dette må da være et supert tiltak.

– Hun ble som ei bestemor for oss også. Det var umulig å ikke bli glad i henne, sier pedagogisk leder Lin Salomonsen Bellsli ved Vikåsen barnehage.

LIVSGLEDE FOR ELDRE

Ideen om å lage en sertifiseringsordning for sykehjem oppsto i Trondheim i 2007, da sykepleierstudentene i lokalforeningen til Livsglede for Eldre mente det måtte være mulig å drive et sykehjem med livsglede som grunnleggende verdi. Les mer om LIVSGLEDE FOR ELDRE.

BLI EN LIVSGLEDEBARNEHAGE

Russ90 ser veldig frem til å møte Linn og høre mer om bl.a. Livsglede satt i system på Russ90 på Studentersamfunnet 6. juni 2020!

Litt fun facts:

Navnet LINN var forbudt i Norge!

Viste du at navnet Linn var egentlig forbudt helt frem til 1982? Grunnen var at navnet var for stor likhet med etternavnet Linn??? Men Norge hadde åpnet for bruken av navnet allerede på 70-tallet.

8399 heter Linn til fornavn og 70 som har Linn som etternavn.

708 som heter Salomonsen og kun 12 som har Bellsli som etternavn.  

Linn ble poppis og hadde sin storhetstid -tallet, men ble først poppis fra ca. 1980. Linn kan være kortform av norske Ingelin eller det tyske Irmelin, men mest sannsynlig av det engelske Lynn. Ingelin består av Ing, som er et alternativt navn på fruktbarhetsguden Frøy i gammel nordisk gudelære.

Statistikk finner du på SSB.

Før artikkelen gikk live, så fikk redaksjonen inn en faks fra Opdal kommune hvor Linn har sin hytte og finner sin sjelefred. Her sier kommunen at «Linn fikk innvilget endring av tømmefrekvens på minirenseanlegg på hytta på Opdal» Her viste Opdal kommune stor forståelse for brukerens erfaringer i forhold til tømmefrekvens.

Men altså…Alle sammen – Si hei til Linn og tagg gjerne en russ fra Strinda, fra klasse 3G eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990.

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Lena i forkant, så kan du besøke og bli venn med henne på Fjæsboka.

Se oversikt over skolene og russestyrene i 1990.


Se oversikt over alle russene og finn ditt russebilde i Russekatalogen 1990.

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på RUSS90.NO.

Del, del, del og lik 🙂

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉