Hjertelig velkommen, Lena Utseth

lena-utseth-toppbilde
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

I dag har vi plukket ut Lena Utseth! – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Fra tekstilforretningen «Brødr. Skjervold Manufaktur», som ble drevet av svigerinnene Alice og Inga Skjervold. Alice drev den i mange år alene, fram til midten av 80-tallet. På bildet ser vi Alice Skjervold og barnebarnet Lena Utseth.

Lena ble feilregistrert: Lena Utseth stod oppført i kirkeregisteret, men siden hun ikke er medlem annet sted har hun ikke fått brev. Nylig mottok over 80 000 personer brev fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus om at de stod oppført både som medlemmer i Den norske kirke og annet tros- eller livssynssamfunn. For de fleste innebar det at de ble gjort oppmerksomme på en ufrivillig registrering i statskirkas medlemsregister.

Lena gikk på TØG (Adolf Øien) i klasse 3C. Dette var altså den beryktede rebellene og den ikke så BLÅ klassen, men den noe mer miljøvennlige klassen på TØG. (har vi hørt). Vi tror Lena gikk lei av å være rebell og ble Politi. Redaksjonen er usikker på dette, men mye tyder på at Lena til og med er tillitsvalgte i Politiet også. Vi gleder oss til å se og høre fra mer om dette fra Lena under Russ90!

Regner med at det blir både klassefest (Hørte rykter om at kortreist mat og drikke allerede er bestilt) og den store felles festen på Studentersamfunnet 6. juni 2020!

Litt fun facts:

6642 heter Lena til fornavn og 116 personer har Utseth som etternavn.

Lena var poppis og på høyden i 1970, men det har gått nedover med navnet frem til i dag.

Lena er en kortform av Helena, som er en variant av Helene som betyr «lys» eller «skinne». Navnet kan også være en kortform av det greske navnet Magdalena som betyr «fra Magdala». Magdala er en by som ligger ved Genesaretsjøen. Navnet Lena er i dag mye brukt i befolkningen i Sverige og Østerrike

Statistikk finner du på SSB.

Men altså… Alle sammen – Si hei til Lena og tagg gjerne en russ fra TØG, fra klasse 3C eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990 😊

Oversikt over skolene og russestyrene i 1990

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Lena i forkant, så kan du besøke og bli venn med henne på Fjæsboka

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på RUSS90.NO

Del, del, del og lik 🙂

Russekatalogen 1990

TØG Russ 90 har også egen gruppe på Fjæsboka, så alle som var TØG Russ i 90, bør klikke seg inn her.

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉