Hjertelig velkommen, Janicke E. Lysklætt (Aka. BELLA)

janicke-eliassen-tb
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Bella, bella, bella!

Vi vil ønske Trønderpika Janicke Eliassen nå kjent som Janicke Eliassen Lysklætt eller bare BELLA! – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Bella, bella, bella. Vakre ting beriker livene våre, sier Janicke og Katharina i Bellas Hus. Redaksjonen er sikker på at dere begge to beriker livene til mange rundt dere!

– Vakre ting beriker livene våre, og hvert hjem har en personlighet. Det behøver ikke være vanskelig å skape vakre rom, og vi hjelper gjerne kundene våre med både ideer og inspirasjon, sier Katharina Salbu Brøndmo som sammen med Janicke Eliassen Lysklætt driver Bellas Hus. Les mer på Glasmagasinet.

«De søteste hyenan»

Janicke har gjort det veldig mange kvinner drømmer om. Starte for seg selv, jobbe med vakre ting og samtidig lykkes med det. Selv om det å drive business ikke alltid er en dans på roser, så er det så tilfredsstillende på så mange områder at det gjør det verdt all ekstra jobbingen for å kunne drive på med det man vil. Det er altså Jannicke og Katharina Salbu Brøndmo som drive selskapet, men for oss så ser det også ut som om de også har sine respektive bedre halvdeler med som rådgivere og investorer – altså Peder Brøndmo og Knut Lysklætt.

Jannicke er vanskelig å få noe ut av (På kort tid alstå). Her vil vi i reaksjonen bare be om å få inn informasjon av hennes nettverk – send inn bilder og stories fra 1990 – 2019. Det vi vet er at Jannicke dro til Oslo og studerte på BI i Sandvika. Her la hun definitivt grunnlaget for å drive business og hun har jobbet i Polarn o. Pyret.

Vi skal ikke henge ut Jannicke, men det er så mange Russ90 som forsømmer alle de gode mulighetene som ligger i det å ha en god profil på LinkedIn. Det er en oppfordring til alle om å friske opp de sosiale profilene sine (Det er markedsføring det altså).

Profilen på LinkedIn trenger litt oppussing

Jeg er helt sikker på at sier du at du er fra Russ90, så får du en god rabattkode for alt av kjøp Bellas HUS i fremtiden.

Gå inn på https://www.bellashus.no/ eller kontakt Janicke direkte.

Litt fun facts:

Det er 557 kvinner som har Janicke som fornavn og bare 16 personer som har Lysklætt som etternavn. Pikenavnet Eliassen er det 4289 personer som har til etternavn.

Statistikk finner du på SSB.

Men altså… Alle sammen – Si hei til Janicke og tagg gjerne en russ fra TØG, fra klasse 3C eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990.

Oversikt over skolene og russestyrene i 1990.

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Janicke i forkant, så kan du besøke og bli venn på Fjæsboka.

Se oversikt over skolene og russestyrene i 1990.

Se oversikt over alle russene og finn ditt russebilde i Russekatalogen 1990.

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på RUSS90.NO.

Del, del, del og lik 🙂

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉