Hjertelig velkommen, Gunn Inger Røkke!

gunn-inger-toppbilde
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Vi ønsker Gunn Inger Røkke Ruud (Gunn Inger Røkke) HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Gunn Inger gikk på KG eller Kristen Videregående Skole Trøndelag. Redaksjonen kjente ikke så mange på KG, men det er jo ikke for sent. Redaksjonen vil rose Gunn Inger Røkke Ruud.

Om seg selv sier hun: Framoverlent og innovativ teamleder i Kirkens Nødhjelp, sertifisert fundraiser fra Plymouth University. Solid kompetanse innen markedsføring og sponsorarbeid fra store selskaper og merkevaredrivere som TINE SA, BDO AS og Posten Norge AS. God formuleringsevne og lang erfaring med kommunikasjon i digitale kanaler. Styreerfaring.

Men, hva sier andre om Gunn Inger:

Den tiden jeg har jobbet sammen med Gunn Inger i Posten, har vi klart å skape mange gode resultater sammen. Hun er faglig sterk og en stor pådriver til å videreføre de gode resultatene som allerede er skapt og skal skapes for Postens digitale postkassetjeneste Digipost. Hun evner raskt å tilegne seg kunnskap og har en analytisk tilnærming til hvordan man kan løse oppgavene fremover. Jeg har satt stor pris på å ha Gunn Inger i mitt team, og ser frem til å jobbe tett med henne i fremtiden også. Fra en Kollega

Gunn Inger har på kort tid fornyet og forenklet kommunikasjonen av tjenestene våre. Hun viser bred ekspertise innen sitt fag, tør å ta tøffe valg, har imponerende drivkraft og en unik evne til å tenke nytt og fornye markedsføringen av et produkt. I Gunn Inger får man en medarbeider med stor ansvarsfølelse, som jobber like godt i team som selvstendig, og en ressurs som jeg personlig mener vil være et funn for enhver arbeidsgiver. Fra en Kollega

Vi har ikke tenkt å si så mye enn at leserne kan slå opp RIVJERN i ordboken – her finner man bilde av Gunn Inger. Det er en særdeles aktiv og faglig leder, som ønsker å skape resultater hvor hun har jobbet og jobber i dag. Det fine er selvfølgelig at hun i de siste seks årene har funnet sitt WHY i å skape gode resultater for Kirkens bymisjon.

Men altså. Flere i redaksjonen begynte samtidig som Gunn Inger på universitetet høsten 1990. Da var undervisningen på Lade og Dragvold. Vi synes det er litt rart at vi ikke kan huske at våre veier har møttes, men det kan være pga at vi gikk på det som da het Grunnfag i Samfunnskunnskap og Mellomfag i Internasjonal Politikk. Redaksjonen var altså glad i Samfunnet (Både faget og bygget altså – kanskje mere bygget. Var mye der )

Men altså dette skal handel om Gunn Inger og ikke folk i redaksjonen!

Hun ble på NTNU til 1997, men da var det nok. Hva skulle hun bli? Med Fransk, mellom fag i SosAnt og Psykologi, så kunne det lett ha blitt lærer. Ikke et vont ord om lærere, men med den energien, så var ikke det førstevalget. Hun flyttet til Oslo og avsluttet universitets karrieren med å prøve å finne seg selv med et år med Psykologi.

Gunn Inger fant seg selv og etter hvert så begynte hun i Tine. Det coole er at hun bl.a. var ansvarlig for:

  • Assistent i prosjekt “nye tine.no”
  • Piano – altså TINE dessertserie!
  • Ansvar for skolemelkordningen og videreutvikling av nettsidene skolemelk.no
  • Ansvar for ikke-kjedespesifikke Sisteleddskampanjer
  • Ansvar for TINEs sponsing- og samarbeidsavtaler

Men altså. Etter en del år i ulike store selskaper, så var hun ikke sen om å takke ja til stillingen i Kirkens Bymisjon. Her fant Gunn Inger mening i å bidra til å skape resultater som kunne skape mer verdifullt innhold for samfunnet.

Her er hovedpersonene i Gunn Inger sitt liv.

I 2016 hadde dagbladet en stor nasjonal konkurranse. De spurte hele landet følgende spørsmål: Er billige pastasauser like billige som de dyre? Gunn Inger leverte inn svaret sitt og vant dermed ett års forbruk av pastasaus av den billige typen. 😊

Vi gleder oss til å se og høre fra mer fra Gunn Inger og alle fra KG. Regner med at alle blir med på klassefest og den store felles festen på Studentersamfunnet 6. juni 2020!

Litt fun facts:

Det er

  • 114 kvinner som har Gunn Inger som fornavn
  • 470 personer som har Røkke som etternavn
  • 4 592 personer som har Ruud som etternavn

Nå er det ikke mange som heter Gunn Inger, men Gunn var velgi poppis på 1950 og 1960 tallet. Navnet er så å si borte nå, så Gunn Inger er unik på mange måter.

Statistikk finner du på SSB.

Men altså… Alle sammen – Si hei til Gunn Inger og tagg gjerne en russ fra KG eller Kristen Videregående Skole Trøndelag eller så mange Russ90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990 😊

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Gunn Inger i forkant, så besøk henne gjerne på Fjæsboka

Oversikt over skolene og russestyrene i 1990.

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på RUSS90.NO.

Del, del, del og lik 🙂

Russekatalogen 1990

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉