Etterlysning Gerhard Schøning: Har du sett disse?

gerhard-schoning-etterlysning
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Har du sett disse russene fra Trøndelag?

Det sies at disse som er avbildet satt i Russestyret for «Sjøning» eller Gerhard Schøning Videregående Skole . Vet ikke om russestyret fikk takk for den flotte innsatsen de gjorte i 1990, men å feste og organisere – det kunne de. Hele “Sjøning” håper nå at disse kan finne igjen russelua og sine laken for å organisere en samling for skolen lørdag formiddag den 6. juni. Da får de som gikk på Sjøning en mulighet for å takke de skikkelig for jobben de gjorde i 1990.

Har du sett dem eller noen av russevennene deres, så be de gå inn på www.Russ90.no og meld seg på. Tagg, mail, ring eller send etterlysningen til disse og andre russ fra “Sjøning” / Trøndelag fra 1990!

 Vi tror de heter: Geir Andreas WangsmoGeir A NilsenSnorre VikdalHenning Gjønvik LangleteArve LeivestadIngebrigt LereimTonje HardersenHanne Kreutz-HansenAnne Britt Haag. Hvis det er noe feil, så ta gjerne kontakt [email protected].

Sjøning ble forøvrig slått sammen med Adolf Øien Skole i 2010 (Noe som ville ha vært helt utenkelig på 90-tallet), og fikk navnet Thora Storm videregående skole.

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Kjøp billett i dag så er det gjort eller før 1. januar 2020 på  PÅMELDING RUSS90

Del, del, del og lik 🙂

Oversikt over alle skolene Russ90.

Russekatalogen 1990

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉