Hjertelig velkommen, Endre Nordvik (Trønder nr. 1)

endre-nordvik-tb
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

I dag har vi plukket ut Trønder nr 1 Endre Nordvik – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Trønder nr 1

Endre Nordvik gikk på TØG (Trondheim Økonomiske Høyskole) i klasse 3E. Det var denne tidligere omtalte rebell klassen. Endre var en av de, men kanskje litt beregnende rebell 😊 Altså at man måtte tenke seg litt om før man var helt sikker på om man skulle være rebell – det er mer Endre.

Du ser jo på bildene at Endre er en kjekkas, men du trenger jo ikke å se alt for lenge på bildene for å se at bak hver en vakker mann står det en enda vakrere kvinne. Det er sørlandspia Marianne Rimstad som ble en Nordvik 23. mai 2007. Ryktet sier at de rømte til Spania for å gifte seg, og lot venner bli hjemme uten å si noe før de reiste. Skandale vil noen si, men det er kanskje å trekke det for langt. Nå er det ikke sørlandspia Marianne vi skal snakke om, men det var altså hennes hjerte, usedvanlige intelligente hode og vakre ytre som Endre falt for, og som har guidet Endre trygt og godt gjennom mesteparten av hans liv 😊

Uansett. Endre gikk altså på NTNU og ble etter hvert Siv Ing med opprykk. Endre stelte fint med bøkene sine fra TØG, og fikk rimelig gode karakterer. Når han kom på NTNU kom han sammen med bare superflinke elever og det er alltid en utfordring når flinke elever møter andre flinke elever. Etter at Siv ing tittel var sikret ble det litt flytting mellom Trondheim og Kristiansand i ulike jobber innen olje og gass og en masse andre ting innen det som Bellona karakteriserer som miljøfiendtlig industri.

Kristiansand med sol, sommer og reker, ble hans bane og etter hvert kom kjærligheten, det hvite idylliske hvite sørlandshuset i Bordalssløyfen 13 på Fidje, Odderheia, Tømmerstø, Kristiansand, Sørlandet, Norge.

I dag jobber Endre med konstruksjonsteknikk i Norconsult AS. Oppført som skils finner vi Drilling, konstruksjonsteknikk, stålkonstruksjoner, betongkonstruksjoner, materialtretthet og tungindustri. Vi vet han har mange andre skils, men vi overlater det til deg å finne ut 6. juni 2020!

Endre hadde bursdag 14 oktober, så hvis du ikke har fått snakket med han på en stund så kan du  sende en hilsen til han nede på Sørlandet. Han er best på Snap (sies det) Ikke så mye på FB og LinkedIn, men på SMS kan det funke 😊 Send han en melding eller ring han på 958 84 455.

Det vil han sikkert sette pris på!

Litt fun facts:

2 885 personer som har Endre som fornavn.

27 personer har det som etternavn??

1504 har Nordvik som etternavn.

Endre er blitt til som en norsk talemålsform av det gamle nordiske Eindride. Eindride er satt sammen av to ord som betyr enestående (alene) og enten ri (hest) eller svinge (sverd).

Etter oppgang fra midten av 1900-tallet, kom navnet tilbake i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal, men spredde seg til hele landet fra 1970-årene.

Endre nådde toppen i 2001 med 70 fødte og har siden vært på vei ned. I 2018 var antallet 25. Statistikk finner du på SSB.

Trenger du flere tips for å starte praten med Endre, så kan du spørre han:

  • Hva betyr uttrykket «Sjekk den snøhaugen der»
  • Hvor langt skal et egg steke
  • Hvor stor bør en oppvaskmaskin være
  • Kan man / bør man svare på spørsmål selv om man ikke kan svaret på spørsmålet?


Men altså… Alle sammen – Si hei til Endre og tagg gjerne en russ fra TØG eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990.

Oversikt over skolene og russestyrene i 1990.

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Lena i forkant, så kan du besøke og bli venn med Endre så finner du han på Fjæsboka.

HUSK: Planlegg Reunion tidlig. Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på RUSS90.NO.

Del, del, del og lik 🙂

Russekatalogen 1990

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉