Å Nei… Hærrrregud.. e det DÆ, Kenneth Stoltz!

kenneth-stoltz-russ90
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Da er vi kommet til «Den Gang Da – Å Nei… Hærrrrregud e det DÆ»-kategorien

Dvs hvordan var vi Den Gang Da i 1990 og hvordan ser folk ut i dag. Vi starter med Den Gang Da-«Ulv- i-fåreklær»-Kenneth Stoltz frem til den nå så stilige og distingverte karen med briller i dag.

Kenneth gikk ut fra blåskolen Adolf Øiens skole etter tre intense år over skolebøkene. Han klorte seg fast i studietiden og fikk sin Cand philol i 2000 med fokus på Social Science (aka «hvordan leve livet») med fokus på det franske språk, litteratur og fransk vin. For å få frem ny og unik litteratur i Trondheim, Norway, etablerte Kenneth like godt eget forlag.

Fra å kjempe for at andre skulle få uttrykke seg, var det tid for at Kenneth selv skulle bruke sitt talent og uttrykke seg gjennom det skrevne ord. I perioden 2005 – 2011 var han en Officer på NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet med rett til å skrive og publisere content til resten av verden.

Kenneth har en dragning mot sene kvelder med dikt, fransk rød vin og romantiske romaner, men er påvirket av å ha gått på blåskolen Adolf Øien. Han jobber derfor i dag som Head of Communication i Næringsforeningen i Trondheimsregionen og er en super viktig brikke i å utvikle midtnorsk næringsliv.

Du møter Kenneth på Russ90, og herved har du fått kort info som gjør det enklere å smalltalke med han 6. juni 2020 på Russ90. (Se russemottoet til Kenneth i Russekatalogen https://russ90.no/katalogen/)

Vi gleder oss til å treffe deg Kenneth på www.russ90.no

La alle russ bli kjent med Kenneth før Russ90

https://www.facebook.com/kenneth.stoltz

Del, del, del & lik 😊

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉