Å Nei… Hærrrregud.. e det DÆ, Esben Krogstad Kamstrup!

esben-kamstrup-russ90
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Da er vi kommet til tredje episode av «Den Gang Da – Å Nei… Hærrrrregud e det DÆ»-kategorien.

Dvs hvordan var vi Den Gang Da i 1990 og hvordan ser folk ut og er i dag.

Den Gang Da- den unge «alltid inkluderende og stødige» Esben med B – ikke P – som var interessert i musikk, fotball, livet og alt livet kunne/kan gi.

Esben er som trøndere generelt, født med en ekstra porsjon med selvtillit. Men Esben fikk litt mer enn alle andre, og det bare vokste hvert eneste år rundt 17. mai. Det var ingen som fortalte Esben at det ikke var han som ble feiret på 17. mai før langt ute i barneskolen. Esben fikk en liten knekk i selvtilliten da han oppdaget at det ikke var feiringen av hans bursdag, men noe helt annet man feiret den 17. mai. 😊

Esben gikk ut fra den beryktede Gerhard Schøning Videregående Skole i 1990.

Lykkelig som både liten & stor!

Som livsglad trønder gikk Esben fra Sjøning og ut i verden med en hel skare av venner i ryggen. Etter tre år på videregående var det (som for de aller fleste av oss) ikke en klar retning på hvor livet ville føre Esben, men etter noen år med mellommenneskelig relasjonsbygging, livsnyting og utagerende festing, startet Esben på kokkeskolen med øye for heder og ære i Bocuse d’Or og tre stjerner i Michelinguiden.

Esben ble en super kokk etter trøndermålestokk, men fant ut at veien mot stjernene i Michelinguiden ville være en for enkel utfordring. Han fant ut at livet ba på så mye mer enn bare mat og stjernestatus.

Etter å ha jobbet noen år i reklamebransjen, fant han sin meaning of life gjennom det å øse og dele sin kompetanse på Levanger Videregående skole. Å utvikle ungdom innenfor medier og kommunikasjon ble og har etter hvert blitt hans bane. Som lærer fikk han endelig vist skoleverket hvordan læreryrket skulle utøves, og det gjorde han med stor suksess.

I dag jobber Esben på Nasjonalt senter for skriveforskning og skriveopplæring hvor han er med på å bidra til å styrke skrivekompetansen hos barn, unge og voksne. Altså en jobb med innhold og mening.

Kommunikasjon gjennom tekst, godt språk & bilder ved siden av stor interesse for sport og kultur, er og har blitt veien til Esben. I de siste årene har han fått kombinert sine interesser innen musikk og foto. Skal du møte Esben utenfor hjemmet, så er det på konsertscenene i Trondheim hvor han skriver og tar bilder av alt som skjer i Trondheim.

Noen av de mange konsertbilder som Esben har tatt.

Hvis du skal small talke med Esben, så kan også Musikk være en god start. Her er hans topp fem skiver:   

  1. Tom Waits – Closing Time
  2. Jan Johansson – Jazz på svenska
  3. Tool – Ænima
  4. Black Sabbath – Black Sabbath
  5. Ryan Adams – Heartbreaker

Esben er en kar som definitivt har bidratt til å gjøre livet verdt å leve i Trondheim og er definitivt en av de som har bidratt positivt til at folk er stolte av Trondheim og Trøndelag!

Hvis du vil høre om Esben kan ta noen bilder for deg, så ta kontakt med han på http://www.ezbenzin.com

Esben er påmeldt og vi gleder oss til å treffe deg på www.russ90.no

Gjør deg enda mer kjent med Esben før Reunion Russ90, og besøk han gjerne på Facebook – https://www.facebook.com/esben.kamstrup

Del, del, del & lik 🙂 

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉