Hjertelig velkommen, Cecilie Hoff Klungerbo!

cecilie-hoff-toppbilde
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

HJERTELIG VELKOMMEN. Flere melder seg på til det som blir tidenes Reunion 06.06.2020 – Russ90 – www.russ90.no, og vi plukker ut så mange som vi kan for å ønske de hjertelig velkommen!

Denne gangen ønsker vi Trønderpia Cecilie Hoff Klungerbo (Kjent som Cecilie Hoff i 1990) – HJERTELIG VELKOMMEN til Russ90!!!

Cecilie gikk sine tre fantastiske år på veien til å bli voksen på Strinda Videregående Skole, i klasse 3A. Her la hun (noe hun ikke helt var klar over da) grunnlaget for det som senere skulle bli hennes innspill til Trøndelagsmodellen.

Cecilie hadde sine år utenfor Trondheim, og jobbet i Oslo kommune i neste fem år før hun begynte som baseleder SFO på Byåsen skole. Ferden gikk videre til Kuhaugen barnehager som pedagogisk leder, før hun byttet til Granåsen (pga at det lå mye nærmere hjemmet) Etter over 7 år her, ble adjunkt i Sør-Trøndelag fylkeskommune. I dag er Cecilie Rådgiver i Trøndelag fylkeskommune.

Cecilie Hoff Klungerbo jobber altså i avdeling utdanning i Trøndelag fylkeskommune hvor målet er å utvikle Trøndelagsmodellen for å rekruttere og ivareta elever/lærlinger som har valgt utradisjonelle yrkesfag sett i forhold til kjønn.

Trøndelagsmodellen

Les mer om Trøndelagsmodellen.

Cecilie gikk i 3A, som representerte ….. Cecilie var en stund bare Hoff til hun da altså møtte en Klungerbo litt senere li livet. Det ble vanligere i vår generasjonen at damene beholdt sitt etternavn i tillegg til mannen /damen man giftet seg med. Om det var tilfellet med Cecilie vites ikke, men det kan også være at siden det er 2 821 som har Hoff som etternavn, og bare 86 som har Klungerbo, er navnet Klungerbo bare noe som gjør Cecilie enda mer unik enn det hun har vært, er og blir i fremtiden.

Fun facts:

Adjunkt er en lærer eller førskolelærer i det norske skolesystemet som har bestått eksamen av en lavere grad fra universitetet eller høgskole med praktisk-pedagogisk påbygning.

Adjunktstatus kan oppnås for de med treårig lærer- eller førskolelærerutdanning med minst ett års godkjent tilleggsutdanning fra høgskole eller universitet eller annen likeverdig utdanning med pedagogisk påbygning. Etter at allmennlærerutdanningen ble 4-årig er alle allmennlærere adjunkter.

Med fem års utdannelse kvalifiserer man til stilling som adjunkt med tilleggsutdanning (tidl. adjunkt med opprykk), som er en stillingsbetegnelse for lærere i det norske skolesystemet som har fem års utdannelse på universitets- eller høyskolenivå.

8 308 kvinner heter Cecilie og navnet ble enormt poppis på 1960 tallet og fikk sin topp på 70-80 tallet. Etter det har det gått nedover, men det populariteten vil nok komme tilbake! Statistikk finner du på SSB.

Men altså…..Alle sammen – Si hei til Cecilie og tagg gjerne en russ fra Strinda, fra klasse 3A eller så mange russ 90 du kjenner i Trondheim / Trøndelag fra 1990

Hvis du ønsker å bli mer kjent med Cecilie i forkant, så kan du prøve å ringe hennes gamle nummer fra Televerket 07-533854 eller besøke henne på Fjæsboka: https://www.facebook.com/choffklungerbo  

HUSK: Planlegg tidlig – Billetter kjøpes før 1. januar 2020 på www.russ90.no)

Del, del, del og lik 🙂

Oversikt over skolen og russestyret
https://russ90.no/skolene/strinda-videregaende-skole/

Russekatalogen 1990: https://russ90.no/katalogen/

Strinda Russ90: Egen gruppe på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/2378867442/

Del innlegget med dine kamerater!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Flere interessante saker kommer!

Bli med tilbake til russ90… Og hold deg oppdatert frem til den store festen den 5-7. juni!

Bli med tilbake til den gangen du var russ90…

Følg med på hvem som kommer, interessante saker fra mellomperioden, gjester og mer frem til den store festen 5-7. juni 2020!🎉🎉